Gelukstreffers kennen we niet bij BOA. Onze diensten versterken elkaar en geven jouw merk de kracht om boven de massa uit te stijgen. Het totaalplaatje: een combinatie van service, een persoonlijke aanpak en tonnen creatieve ideeën.

#shapes|bl
#shapes|tr|2

Wij zetten jouw merk neer als een huis, maar dan wel eentje dat makkelijk een orkaan doorstaat. Wij gaan voor merken met een identiteit, creativiteit en pit. Ontwerpen die opvallen, bijblijven en wat losmaken bij mensen. Herkenning gegarandeerd!

Lees meer

Websites zijn als een eerste date: je wil een onvergetelijke indruk maken. Onmiddellijk overtuigen en triggeren, daar draait het om. Wij zorgen voor visuele hoogstandjes, technisch onderbouwd, op maat van je doelgroep en uiterst verleidelijk voor Google. Websites op maat, die aanzetten tot actie!

Lees meer

Combineer fraaie beelden, overtuigende woorden, vlekkeloze koppelingen met ERP-systemen en ons eigen overzichtelijk dashboard en je komt uit bij onze e-commerce oplossingen. We realiseren webshops van mini tot maxi. Razendsnelle sites, die omzet genereren en scoren op elk scherm.

Lees meer

BOA, dat zijn beelden die zich op je netvlies branden en niet meer loslaten. Krachtige shots die je bedrijf of product in the picture zetten en de toeschouwer raken en verleiden. Sprekende beelden die bijdragen aan je imago én rendement, voor minder schieten we niet.

Lees meer

Van storyboard tot montage, wij zorgen voor de geknipte video op maat. Een snel geschoten filmpje voor jouw sociale media of een corporate movie om duimen en vingers bij af te likken? Wij zorgen voor het verhaal, de beelden en de juiste oplossing.

Lees meer
Bekijk
Versleep