Krachtige beelden zorgen voor impact. Aantrekkelijke fotografie stuwt je boven de massa en blijft bij. Bij BOA beschikken we over professionele fotografen en beeldbewerkers met meer dan 25 jaar ervaring en springen we keer op keer visueel uit de band. Uitbundig, minimalistisch of kleurrijk? Wat bij je merk past!

We helpen je met


  • Campagnefotografie
  • Studiofotografie
  • Foodfotografie
  • Locatiefotografie
  • Luchtfotografie
  • Productfotografie
  • Bedrijfsreportage
  • Eventfotografie
  • Fotomontage

Studiofotografie

Maar liefst 1.600 m2 fotostudio, dat is immens. Van het selecteren van het juiste decor, het positioneren van de belichting tot het inschakelen van visagistes en modellen: Wij doen er alles aan om van jouw foto’s onweerstaanbare beelden te maken. Op het vlak van studiofotografie bieden we alle mogelijke oplossingen die voorhanden zijn, met een bijkomende specialisatie in packshotfotografie. We weten immers allemaal: Verpakking verkoopt!

fotografie

Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden? Dan moet het wel over de foodfotografie van BOA gaan. Terwijl de foodstylisten zorgen voor de perfecte positionering en omstandigheden, schieten onze fotografen smakelijke beelden. In onze eigen keuken maken we de bereidingen à la minute en maken we onmiddellijk de perfecte beelden. Een voor- en hoofdgerecht om op aan te vallen!

food 2 1579861040
food 3 1579861042
food 1 1579861043

Locatiefotografie

De passende sfeer en omgeving, een geslaagde foto kan niet zonder. Bij BOA kunnen terugvallen op een enorme database aan geschikte locaties en beschikken we zelfs over gecertificeerde dronepiloten voor luchtfotografie. Zo combineren we moeiteloos product, locatie en sfeer in één reportage. Van efficiëntie gesproken!

mocu loc 2019 hor astene 2019 01
modu zuids 2018 003 1580374620

Fotomontage

De geschikte beelden komen niet altijd op afroep, vaak komt er heel wat meer bij kijken. Ons ervaren fotomontage team kent de kneepjes van het vak, speelt met de professionele software en tovert met beelden tot het eindresultaat perfect is. Inspanningen die lonen én het verschil maken.

Akkoord, studiofotografie hebben we in de vingers, maar bij BOA realiseren we veel meer. Heb je een project waar je professionele foto’s voor nodig hebt? Leg het ons voor, ongetwijfeld komen we met een voorstel waar je niet aan kan weerstaan. Ook jouw merk verdient het om perfect in beeld gebracht te worden.

Met onze full-service aanpak combineren we de geschoten beelden, naadloos met video en alle andere communicatie. Zo ontstaat een aantrekkelijk, herkenbaar beeld met een maximale impact.

Contacteer ons

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen