Een geniaal concept? Een concreet plan? Onze creatievelingen staan te popelen om jouw ideeën mee vorm te geven. Schiet als een speer uit de startblokken en gun je merk een uitstraling die monden doet openvallen en bij je concurrentie het angstzweet doet uitbreken.

We helpen je met


  • Naamontwikkeling
  • Huisstijlontwikkeling
  • Concepten
  • Campagnes
  • Packaging
  • Print
  • Reclame
  • Marketing strategie
3 creatieve genieën aan het werk hier in regio Kortrijk, bij BOA
Steven, creatief bezig aan zijn bureau ;)

Brand strategy

Een sterk merk doet voor jou het werk. Krachtige merken spreken voor zich. Vertrekkend vanuit jouw product of dienst combineren we een authentiek merkverhaal met een pakkende en herkenbare stijl. Het resultaat? Een overtuigend merk met een duidelijk DNA, waar jouw doelpubliek in gelooft. 

Een deel van ons reclamebureau hier in West-Vlaanderen, het echte hart van België :)

Grafisch ontwerp

A4 of A5, geniet of gelijmd, glanzend of mat? Misschien wel diepdruk proberen? Grafisch ontwerp is zoveel meer dan enkel het ontwerpen. Uiteraard zorgen we voor aantrekkelijke creaties en een fraaie vormgeving, maar net zo goed denken we mee over het papier, de manier van drukken en andere technische zaken, die mee het beeld van je merk vormen. Laat de stress los, vertrouw op onze specialisten en geniet van het resultaat. Wij staan aan je zijde!

dv1 2436 2
dv1 2433 1580283499
a92i7598 1580283766

Concepten en campagnes die overtuigen

Jouw bedrijf of merk in de verf zetten? Een concept dat aanspreekt en een overkoepelende campagne zijn onmisbaar. Bij BOA buigen we over alle aspecten van je campagne, van wobbler tot bestickering. We zorgen voor campagnes die de nodige exposure genereren. Maar net zo goed vieren we onze creativiteit bot op dat ene campagnebeeld dat je campagne maakt of kraakt.

Als full-service bureau nemen we de touwtjes in handen, coördineren we alle aspecten van je communicatie en zorgen we voor een sprankelend geheel, dat samen nog sterker is dan de afzonderlijke delen. BOA, dat is alles onder één dak, één aanspreekpunt en honderden duizelingwekkende creaties.

Contacteer ons
Bekijk
Versleep