We moeten jullie waarschijnlijk niet meer overtuigen van het feit dat digitale marketing cruciaal geworden is in het adverteren van jouw bedrijf. De grote valkuil is om door de bomen het bos niet meer te zien. Daarom staan we bij BOA graag klaar om het overzicht te bewaren, maar vooral om alle mogelijke kanalen optimaal te gebruiken.

We helpen je met


  • Social media marketing
  • Contentmarketing
  • Advertising
  • Google ads
  • Analyse & rapportage
  • E-mail marketing
230330 marketing 059
dsc01582 large 1674575498.jpeg

Social media marketing

Sociale media is niet meer weg te denken als marketingtool voor bedrijven. Via deze verschillende kanalen kan je diverse doelgroepen informeren over afgewerkte, lopende en toekomstige projecten. Op die manier blijf je top-of-mind bij bestaande volgers of klanten, maar kan je ook het netwerk van jouw bedrijf uitbreiden. Het is hierin onze taak om jou te ontzorgen zodat je de volledige focus op je onderneming kan houden. Ondertussen wordt jouw bedrijf met creatieve content systematisch op de kaart gezet. 

Contentmarketing

Het is in de eerste plaats belangrijk dat je aanwezig bent, maar ook op welke manier je aanwezig bent speelt een rol. Jouw content moet opvallen tussen de ongekende stroom aan berichten, foto’s en filmpjes. Wil je daarbovenop dat bepaalde projecten, thema’s of accenten meer aandacht krijgen? Dan schakelen wij ons ervaren team van copywriters, fotografen, videografen en graphic designers in om jouw content persoonlijkheid te geven én de aandacht te laten trekken. 

dscf7005
img 2741 1580302752
ga4 blog large.jpeg

Advertising

Je bent reeds aanwezig op alle mogelijke sociale media kanalen? Je zorgt daarbij voor een systematische en originele stroom van content voor je (potentiële) volgers? Dat is al een serieuze stap in de goede richting. Maar toch kan het goed zijn dat dit niet volstaat om gezien te worden door de juiste mensen op het juiste moment. Door gericht te adverteren, haal je gegarandeerd veel meer rendement uit je inspanningen. Onze marketeers willen je hier heel graag bij helpen. 

Google ads

Nog meer exposure krijgen? Dan moet je sowieso gebruik maken van Google Ads. Via het online-advertentieprogramma van Google kan je inzetten op online zoek-, banner-, shopping- en videocampagnes. Om deftige resultaten te halen, heb je wel een grondige kennis van het programma nodig. Anders bestaat de kans dat je je geld gewoon door het raam smijt. Bij BOA zorgen we voor een optimalisatie van jouw advertentiebudget. 

mailchimp lsda8qpwn a unsplash
will francis r02wxt3 pyw unsplash

Analyse & rapportage 

Wat brengen mijn online campagnes nu eigenlijk op? Waar is er ruimte voor verbetering en hoe kunnen we dit aanpakken? Ook hiervoor klop je best even aan bij BOA zodat geen enkel streepje data verloren gaat.

E-mail marketing

Laat ons raden, die geplande maandelijkse nieuwsbrief blijft maar aan de kant liggen? Dan helpen wij je bij BOA graag verder om daar verandering in te brengen. Wij zorgen voor een gepast ontwerp, aantrekkelijk geformuleerde inhoud én het juiste moment om de mail te versturen. Op die manier ben je zeker dat jouw informatie bij de juiste personen in de mailbox terechtkomt en door zo veel mogelijk mensen gelezen wordt. 

Bekijk
Versleep