Een succesvol bedrijf zonder krachtige online aanwezigheid? Onmogelijk! Bij BOA geven we jouw merk online vorm en creëren we een aantrekkelijke, overtuigende website, die in lijn ligt met je uitstraling en identiteit. Een website die technisch scoort, grafisch charmeert en aanzet tot actie.

We helpen je met


  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • E-commerce
  • Webapplicaties
  • ERP/CRM-koppelingen
  • UX-design
  • Online marketing
  • SEO
webdesign bureau BOA
de websitebouwers van BOA

Een website, net zo uniek als jouw merk

Bij BOA bouwen we niet blindelings websites. We luisteren naar je doelgroep, bekijken de noden en maken een professionele website op maat. Een grafisch pareltje, technisch onderbouwd en gebaseerd op een grondige analyse. Zo beschik jij over een website die bijdraagt aan je uitstraling én je rendement. Een website die dagelijks mee het verschil maakt en een onvergetelijke indruk nalaat. Ook na het zesde bezoek.

Een doordachte online strategie als basis

Wegdromen in de overvloed aan opties en trends op het vlak van online marketing is niet moeilijk. Bij BOA kijken we verder dan de waan van de dag. Vertrekkend vanuit een doordachte strategie combineren we elementen als SEO, SEA, social media, blogposts, en ga zo maar door, tot een overtuigend geheel. Zo komen we tot een online strategie met een duidelijke focus, waarbij het rendement ook effectief gemeten wordt.

Leadinfo Certified Partner
Overleg voor een beter webdesign
mister webdesign van ons bureau ;)
professionele websitebouwer aan de slag

E-commerce

Kan jouw online verkoop een oppepper gebruiken of wil je starten met e-commerce? Bij BOA schuiven we graag met jou aan tafel, vallen we terug op meer dan 13 jaar ervaring en zorgen we voor een webshop die jouw verwachtingen realiseert. Een webshop volgens de regels van de kunst, waarop kopen een waar plezier wordt. Dat merk je aan het volume van je winkelmandje.

Door onze full-service aanpak integreren we je website naadloos in je andere communicatie en krijg je één sterk beeld. Met meer dan 13 jaar ervaring in het bouwen van websites, kun je op ons rekenen, ook op het vlak van e-commerce. Ben je op zoek naar een website die je bedrijf beter zit dan het strakste maatpak, dan weet je ons wel te vinden. 

Contacteer ons
Bekijk
Versleep