Videocampagnes Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen

Vlaanderen in de kijker op Brussels Airport

Toerisme Vlaanderen zet als federale overheidsdienst al jaren de schouders onder het promoten van de toeristische sector. Duurzame en economische groei gaan daarbij hand in hand. Om Vlaanderen bij buitenlandse toeristen net wat meer in de picture te plaatsen, kwamen ze bij BOA aankloppen. Het resultaat? Twee spraakmakende en opvallende campagnes, eentje over de troeven van Vlaanderen in het algemeen en een tweede over de Vlaamse friet. Beide met één gemeenschappelijk podium: Brussels Airport.

Flanders from above

Dat Vlaanderen heel wat troeven telt, weten we allemaal, maar hoe stel je deze in een minimum aan tijd aan aankomende en vertrekkende passagiers voor? Door voor het luchtruim te kiezen! Een digitale kubus als pilaar trok de aantocht en toonde de passagiers ‘Flanders from Above’. Alle troeven die Vlaanderen heeft vanuit vogelperspectief in beeld gebracht. Met een gemiddeld aantal kijkers van 1,36 miljoen per maand, mogen we hier gerust van een enorm succes spreken. Wil je je een idee vormen van de uitvoering? Hier lees je meer.

perfecte friet brussels airport

Zo bak je de perfecte friet

Wie Vlaanderen zegt, zegt friet. Met een dynamische, toffe stop-motion animatie gaven we bezoekers mee hoe ze de perfecte friet konden bakken. Zo kregen ze niet enkel een stukje Vlaams erfgoed mee, maar ook een handige handleiding om zelf met de aardappelen aan de slag te gaan. Om in lijn te blijven met de stand, werd alles in top-down perspectief opgenomen. Van aardappel tot de heerlijke friet op je bord: alle stappen passeren op een flitsende manier de revue. Een smakelijke manier om Vlaanderen eens op een andere manier op de kaart te zetten. Wees maar zeker dat dit de bezoekers het water in de mond deed komen!

Bekijk
Versleep