Website Flexso Digital

Flexso Digital

Experts in SAP

Flexso is in België een grote speler op het vlak van SAP-systemen op maat. Nadat we al succesvol twee websites voor Flexso hadden afgerond, werd ook de website van de afdeling Flexso Digital aan ons toevertrouwd. De opdracht? De core van het bedrijf, het digitaliseren van bedrijfsprocessen, glashelder overbrengen.

Doel

Het maken van een aantrekkelijke, overzichtelijke website met een futureproof uitstraling die perfect past bij de digitale dienstverlening, was de duidelijke opdracht. De bezoeker moest meteen vatten wat Flexso Digital voor hen en hun bedrijf kan betekenen én overtuigd worden om contact op te nemen.

flexsodigital 2

De perfecte match

In nauwe samenwerking met Flexso werd de structuur uitgetekend en kreeg de website vorm. We bewandelden de dunne lijn tussen een losse en zakelijke stijl en gaven de website een vooruitstrevende look & feel. Dit alles met voldoende commerciële power, want de website is een belangrijke bron van leads voor de sales. Zo kreeg het formulier onderaan de uitstraling van een gesprek en werd er ook ingezet op een aantrekkelijke foto op de homepage die verdwijnt, leuke iconen en subtiele animaties in de foto’s. Flexsodigital.be: een website die sales genereert!

flexsodigital 4

We werken al enkele jaren samen met BOA, een professionele uitvoering en aangename samenwerking zorgen ervoor dat we telkens het resultaat bereiken wat we voor ogen hadden. Naast de verschillende sites, ondersteunen ze ons in creatieve uitwerking van lay-out en design.

Lien Desmet, Marketing & Communication Manager, Flexso 

Bekijk
Versleep