Branding, packaging en fotografie Summerfield

Summerfield

Premium E-Liquids, brewed in Belgium

Real Tobacco brengt onder de merknaam Summerfield enkele zeer smaakvolle e-liquids op de markt. Een bloeiende markt waar Real Tobacco een stevige positie in wenste te veroveren. Meteen ook de opdracht die BOA meekreeg.

Doel

BOA werd gevraagd om een aantrekkelijke naam te bedenken, in combinatie met een sprankelende visuele stijl. Een volledig merkconcept dat inspeelt op de lifestyle van de gebruikers en tussen de andere merken uitspringt met een eigen verhaal.

sf groot bovenaan

Mrs. Summerfield's adventures

Vertrekkend vanuit het gamma met ingrediënten van over de hele wereld, kwam BOA niet enkel met de naam Summerfield op de proppen, ook het thema avontuur werd er naadloos aan gekoppeld. Een fictieve avonturierster, Mrs. Summerfield, werd bedacht en trok de hele wereld rond, op zoek naar de beste ingrediënten voor haar product. Het begin van een avontuurlijk merk, met een natuurlijke uitstraling en een helder visueel concept. 

sf 001
sf 002

Fotografie, beeldkeuze en materialen, werden op elkaar afgestemd, terwijl een strak vormgegeven minipaspoort, de bijzonderheden zeer overzichtelijk uit de doeken doet. Daarnaast kreeg ook elke smaak zijn eigen pastelkleur mee, gelinkt aan de gebruikte ingrediënten. Zo gaven we ook de verpakkingen de nodige herkenbaarheid mee, terwijl kraftpapier en karton, als materiaal, het avontuurlijke karakter van het merk onderstreepten.

sf groot onderaan

Sample box

Uiteraard spelen de verkooppunten een belangrijke rol, bij het in de markt zetten van de e-liquids. Om deze shops te mobiliseren werd een sample box ontwikkeld, waardoor de winkeliers het gamma konden ontdekken. Deze sample box, in combinatie met het minipaspoort, gaven niet enkel informatie, maar trokken de verkooppunten ook mee in het succesverhaal van Summerfield !

sf mockup 001
sf mockup 002

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen