Luchtfotografie en -video voor Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust

Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust

Belgian Boat Show

Het AMK is verantwoordelijk voor het kustgebied en de toegang tot de havens in Vlaanderen. Een belangrijke economische speler dus, die ook in staat voor de promotie van onze kust en havens. Aantrekkelijk beeldmateriaal is daarbij essentieel en laat ons nu net daarin gespecialiseerd zijn bij BOA.

Om hun stand op de Belgian Boat Show wat meer pit en visuele aantrekkingskracht te geven, werd BOA ingeschakeld. Wij trokken met de drone richting kust om voor de nodige luchtbeelden te zorgen.

Met goed weer de lucht in

Prachtige beelden en goed weer gaan hand in hand, alleen kan het in België dan wel even wachten zijn … Na het in orde brengen van de vliegvergunningen aan het Directoraat-generaal Luchtvaart voor maar liefst 8 locaties, was het enkel nog wachten op mooi weer. Een flexibele planning en snel kunnen schakelen was dan ook nodig. Het perfecte weer krijg je immers niet op afroep.

Het resultaat van een flinke portie geduld en het nodige kunst- en vliegwerk? Een prachtige video waarin bewegende beelden en bijgekleurde luchtfoto’s de hoofdrol speelden. Het stevige aantal toeschouwers en bezoekers op de stand tijdens de Belgian Boat Show gaven aan dat de video duidelijk in de smaak viel. Geduld loont!

amk blankenberge 08
amk middelkerke 0010
amk oostende 2 0037
amk nieuwpoort 0097
Bekijk
Versleep