Corporate website Decospan Group

Decospan

Wood solutions

Decospan, de Europese marktleider in gefineerd hout, is al sinds 2009 een trouwe klant van BOA. In de loop der jaren werden er voor dit innovatieve bedrijf tal van websites ontwikkeld om de diverse merken de uitstraling te geven die ze verdienen. Na 7 jaar werd het tijd om de eerdere Decospan website, trouwens ook van de hand van BOA, in een nieuw kleedje te stoppen. Een project waar we wel pijlen van wisten te maken.

Bijna 10 jaar een plezier om voor te werken

Decospan is één van die klanten om te koesteren. In 2009 startten we ons eerste project samen, de website van Par-ky fineerparket. Sindsdien bouwen we op gezette tijden websites voor hun nieuwe merken. We voelen elkaar intussen uitstekend aan. Enkele websites die we recent voor hen realiseerden: shinnoki.com, astratadecospan.com, nordusdecospan.com, querkusdecospan.com, par-ky.com.

rectangle4 1578663934
rectangle5

Doel

De verouderde corporate website van Decospan een totale make-over geven en het merk het nieuwe decennium binnenleiden, dat was de boodschap die BOA meekreeg. Vertrekkend van een wit blad de website opnieuw opbouwen, rekening houdend met de informatie die we de voorbije 7 jaar verzameld hadden? Een kolfje naar onze hand! Uiteraard speelde het in ons voordeel dat we na al die jaren het productengamma door en door kennen.

BOA slaagt er telkens weer in om binnen het afgesproken budget en de vooropgestelde timing een kwalitatief resultaat neer te zetten.

Wouter Polfliet, Brand Manager, Decospan

long2 1578664467

Een waaier aan sferen, gericht op actie

Aan de hand van een doorgedreven analyse, werd de website zo gestructureerd, dat elke pagina op de website zich toespitst op een specifieke doelgroep. Naargelang de doelgroep werd gekozen voor sfeervolle pagina's met een duidelijke call-to-action of to the point pagina’s waar belangrijke info snel terug te vinden is. Informeren, charmeren en overtuigen: de website heeft het allemaal.

Details die het verschil maken

Om sfeer en dynamiek in de website te brengen, werd deze voorzien van leuke extraatjes. Cijfers die opbouwen, een fullscreen video op de homepage die de bezoekers meteen mee in het verhaal trekt en een complete fineerbijbel met tal van opzoekmogelijkheden: het zijn maar enkele voorbeelden van details die het verschil maken. Het resultaat? Decospan.com: een aantrekkelijke, overtuigende website die er weer enkele jaren tegen kan!

Bekijk
Versleep