Fotografie Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek legt de troeven op tafel

De Leiestreek - waar ook wij een plekje hebben gevonden - barst van de creatieve ondernemers en bevlogen organisatoren. Hippe ‘urban’ hotspots in de kijker zetten en de andere troeven van deze charmante streek uitspelen: dat is de functie van Toerisme Leiestreek. En hoe overtuig je de inwoners, maar vooral toeristen, beter dan met spraakmakende foto’s? Daar gingen we dan ook vol overgave mee aan de slag.

de oude maalderij 010
groeten uit hulste 007
julien 004

Doel

Toeristen overtuigen van de unieke pluspunten van de Leiestreek, een fijne uitdaging. Maar liefst 101 hotspots werden geselecteerd om letterlijk en figuurlijk in de kijker te zetten. Deze werden samengebracht in een handige pocketguide die een overzicht biedt van al deze heerlijke plekjes. Met BOA stonden we in voor het leeuwendeel van de fotografie. Al deze plekjes in de regio Gent, Kortrijk en Roeselare werden op beeld vastgelegd. Reken maar dat deze beelden uitnodigen tot een bezoekje!

boost moodshop 001
boom benb 04
pand.a 9167

Door de wind, door de regen, dwars door alles heen

Bier proeven in lokale brouwerijen, een stukje taart nuttigen op de markt in Kortrijk of struinen door de wijnvelden in West-Vlaanderen? We deden het allemaal. Een topopdracht voor onze fotografen, die zelf heel wat nieuwe plekjes konden ontdekken. Toch was het schieten van goede beelden niet altijd even evident. Duisternis, drukte of regen, er waren heel wat spelbrekers. Toch wisten we elke hotspot perfect op beeld te vangen. De grootste uitdaging? De organisatie! 101 plekjes binnen de 2 maanden fotograferen: een huzarenstukje. Haal er gerust de fantastische pocketguide eens bij, dan zie je dat het toch geweldig goed gelukt is!

ls boekje 001 2000x1300
broodbar tastoe 7601
streetart zwevegem 003
ls boekje 002 2000x1300
den hert 1g3a0748
de dingen 9023
Bekijk
Versleep