Marketing HandsHero desinfectiezuilen

HandsHero

Corona Clever

Never waste a good crisis dachten ze bij Lafosse en Vermandere, die keukens op maat ontwikkelen voor de horeca. Toen die sector wereldwijd deuren en terrassen vergrendelde bleven Karel Lafosse en Benjamin Vandorpe niet bij de pandemiepakken zitten. Hun nieuwe idee was even simpel als ingenieus : robuste en stijlvolle hands-free handontsmettingszuilen voor publieke omgevingen.

Think smart, act fast

Een goed idee heb je nooit alleen op deze aardbol. Snelle actie vereist dus. De perfecte klus voor een groot bureau met man- en daadkracht. Toen HandsHero’s eerste desinfectiezuilen uit geborsteld staal verrezen, kon BOA al aan de slag met de creatie van de brandname, logo en brandingstrategie. Terwijl ze schitterden in onze fotostudio, bokste het BOA webteam een doeltreffende B2B webshop mét tijdsbesparende configurator module in elkaar.

hh 2000x1320px site1
hh 2000x1320px fiches

Start spreading the news

Geen maximale online awareness zonder bewegend beeld. Locatieopnames bij de doelgroepen leverden hapklare videosnippets op voor website en socials. Dat miste zijn effect niet. Intussen ontsmetten meer dan 5000 referenties dagelijks met deze design desinfectiezuilen. Wow, wat een jaar! Waar zijn die handjes!?

hh 2000x1320px sfeer1
hh 2000x1320px sfeer2
Bekijk
Versleep