Webshop voor Asanderus

Asanderus

Luxury wall coverings

Wie aan luxueuze wandbekleding denkt, komt al snel uit bij Asanderus. Deze Belgische fabrikant is dé toonaangevende speler op het vlak van gepersonaliseerde wanden, textielbehang, tapijten en stofferingen. Met een onovertroffen aanbod en een rijke geschiedenis, zet dit authentieke bedrijf de standaard in de sector. Een klant die perfect past bij BOA.

rectangle4

Doel

De zeer uitgebreide en kleurrijke collectie van Asanderus op een zo efficiënt mogelijke en speelse manier aan het publiek presenteren, dat was de briefing die we bij BOA kregen. Steeds met de verkoop in het achterhoofd. De te ontwikkelen e-commerce shop moest zich bovendien richten op zowel particulieren als retailers en interieurspecialisten/architecten. Een uitdagende, maar leuke opdracht.

Asanderus e-commerce shop

Functionaliteiten die het kiezen makkelijk maken

Bij BOA maakten we het mogelijk om de gehele collectie van Asanderus op een gerichte manier te doorzoeken. Geïnteresseerden vinden zo efficiënt waar ze naar op zoek zijn, maar er werd ook meer dan voldoende ruimte voorbehouden voor inspiratie. Om de sales te bevorderen kan men bij de inspirationele beelden, ook gelijk de verwijzing naar het gebruikte textielbehang vinden. Verder werd ook bij elk product een handige en gebruiksvriendelijke calculator voorzien, die snel en makkelijk het nodige aantal lopende meter behangpapier voor je berekent. Een tool die overduidelijk gesmaakt wordt door de bezoekers.

Klaar voor de toekomst

Met deze website maakt Asanderus zich klaar voor de toekomst. Het merk is helemaal mee, beschikt over een heuse webshop en zet nu ook op online vlak de toon. Heel wat extra klanten leren het merk op deze manier kennen en zwichten voor de prachtige collecties van dit vooruitstrevende bedrijf. Laat je ook verleiden op asanderus.com.

Bekijk
Versleep