Locatiefotografie voor Cedral

Cedral

Bouwen aan een nieuw product

Bij Cedral, een subdivisie van de Etex group is ‘Building more beautiful worlds’ hun credo. BOA werd onder de arm genomen om het gloednieuwe ‘ Cedral Terrace’ een stevige start te geven. We verzorgden de fotografie, de verschillende communicatiedragers en het nodige POS-materiaal voor de lancering van het product. Dit alles in lijn met hun visie en credo.

etex 2000x1110px na

Doel

Het gloednieuwe gamma van Cedral Terrace een stevige start geven. De bijzondere terrasplanken uit vezelcement werden ontwikkeld in samenwerking met architecten om de kleur en stijl te bepalen. Een hoogstaande stalendoos moest deze pracht overbrengen en een aanvullende brochure met stijlvolle fotografie, de klant doen dromen.

etex sfeer 2000x1320px 2
etex sfeer 2000x1320px 5
etex nester sfeer 1 na
etex sfeer 2000x1320px 3
etex sfeer 2000x1320px 4

Van A tot Z heeft BOA ons begeleid in de lancering van ons nieuw materiaal, Cedral terrace; van concept, fotografie tot aan de uitwerking van alle communicatie tools. Super samenwerking! BOA heeft alles in huis, maar het was vooral bijzonder aangenaam om te werken met zeer getalenteerde mensen voor wie niets te veel is.

Philippe Rubbrecht, Division Head of Brand Management, Etex Group

etex brochure

Brochure

De door BOA ontworpen brochure, visualiseert op een eenvoudige, maar doeltreffende manier de sterke punten van Cedral Terrace. De inspirerende foto’s doen niet enkel dromen, ze brengen ook op een vlotte manier de nodige kennis over. Missie geslaagd!

Sample box

Potentiële kopers en dealers warm maken? Dat doe je met een stijlvolle sample box. Deze box moest de luxe uitstralen van het duurdere prijssegment van het product en tegelijkertijd stevig genoeg zijn om vier stalen te bevatten. De afwerking met diepdruk en blauwe folie maakt het totaalplaatje af.

etex 2000x1320px
etex 2000x1320px 2
Bekijk
Versleep