Locatiefotografie voor Cedral

Cedral

Bouwen aan een nieuw product

Bij Cedral, een subdivisie van de Etex group is ‘Building more beautiful worlds’ hun credo. BOA werd onder de arm genomen om het gloednieuwe ‘ Cedral Terrace’ een stevige start te geven. We verzorgden de fotografie, de verschillende communicatiedragers en het nodige POS-materiaal voor de lancering van het product. Dit alles in lijn met hun visie en credo.

etex 2000x1110px voor
etex 2000x1110px na

Doel

Het gloednieuwe gamma van Cedral Terrace een stevige start geven. De bijzondere terrasplanken uit vezelcement werden ontwikkeld in samenwerking met architecten om de kleur en stijl te bepalen. Een hoogstaande stalendoos moest deze pracht overbrengen en een aanvullende brochure met stijlvolle fotografie, de klant doen dromen.

etex sfeer 2000x1320px 2
etex sfeer 2000x1320px 5
etex nester sfeer 1 na
etex sfeer 2000x1320px 3
etex sfeer 2000x1320px 4

Locatiefotografie

BOA scoutte de locaties, matchte ze aan de kleur van de stalen en zorgde voor de juiste modellen en en sfeer. Geen sinecure, aangezien nog geen echte voorbeelden van deze bijzondere terrasplanken uit vezelcement werden geïnstalleerd. De locaties werden dan ook tot in de puntjes voorbereid om achteraf in onze studio een terras op te nemen en zo een geslaagde montage te kunnen realiseren. Een huzarenstukje!

etex brochure

Brochure

De door BOA ontworpen brochure, visualiseert op een eenvoudige, maar doeltreffende manier de sterke punten van Cedral Terrace. De inspirerende foto’s doen niet enkel dromen, ze brengen ook op een vlotte manier de nodige kennis over. Missie geslaagd!

Sample box

Potentiële kopers en dealers warm maken? Dat doe je met een stijlvolle sample box. Deze box moest de luxe uitstralen van het duurdere prijssegment van het product en tegelijkertijd stevig genoeg zijn om vier te bevatten. De afwerking met diepdruk en blauwe folie maakt het totaalplaatje af.

etex 2000x1320px
etex 2000x1320px 2

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen