Knowledge is wealth	Daarom hebben wij BOA millions in het leven geroepen. Hét netwerkevent om je te inspireren, wijzer te worden en uiteraard interessante mensen te ontmoeten. Omdat kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat, focussen we op één interessant thema die voor velen onder jullie vandaag relevant is. Als kers op de taart is BOA millions volledig gratis, mits inschrijving.

Knowledge is wealth

Daarom hebben wij BOA millions in het leven geroepen. Hét netwerkevent om je te inspireren, wijzer te worden en uiteraard interessante mensen te ontmoeten. Omdat kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat, focussen we op één interessant thema die voor velen onder jullie vandaag relevant is. Als kers op de taart is BOA millions volledig gratis, mits inschrijving.

KEYNOTE

Know your audience.
Generatie Z en Alpha: de kopers van de toekomst.

De blote buiken en de oversized broeken als fashion statement, tot daar aan toe. De manier waarop deze generaties in het leven staan, is heel andere koek. 

Hoe ga je als merk met deze aanstormende generaties om? Jongeren die vaker in de digitale wereld vertoeven dan in de fysieke wereld. En haast het verschil niet meer merken. 

BOA strateeg en Boomer Karen Opdecam neemt jullie tijdens de BOA millions mee in de fascinerende leefwereld van Gen Z en Gen Alpha. 

 

Karen Opdecam - Merkstrateeg

karen 4

Voor wie?

Voor ondernemers en marketingmanagers van grote en kleine bedrijven. Slimmeriken die denken aan de toekomst. Leiders die klaar willen zijn voor wat komt. Bestuurders die graag meer inzicht willen hebben in hoe de consument van morgen denkt.

Wat leer je?

Trends over een nieuwe generatie die binnenkort ook jouw klant is. In welke tijdsgeest groeien deze jongeren op? Welke waarden vinden ze belangrijk?  Welke media consumeren ze? Waarom ben je als merk beter nu al voorbereid om een dialoog met deze groep aan te gaan? 

Praktische info

Datum & locatie
16 februari 2023, vanaf 18:30
BOA Creative Studio, Spoorwegstraat 7, 8930 Lauwe

18:30  Ontvangst met drinks & bites

19:30  Keynote "Know your audience, Generatie Z en Alpha: de kopers van de toekomst." - Karen Opdecam, merkstrateeg

20:30  Netwerkmoment met een gezellig glas.

Schrijf je hier in  

Bekijk
Versleep