Website Hannecard Elastomer Parts

Hannecard Elastomer Parts

Elastomeeronderdelen op maat

Hannecard staat al meer dan 120 jaar garant voor het produceren van gegoten en geëxtrudeerde elastomeeronderdelen. In 2018 klopte het bedrijf voor het eerst bij ons aan voor hun corporate website. Deze viel duidelijk in de smaak en ons oog voor detail en kwalitatieve werk zorgde voor een leuke nieuwe opdracht: de website voor Hannecard Elastomere Parts. Dit is de afdeling die elastomeeronderdelen op maat produceert voor elk type industrie.

long1

Doel

Hannecard mag dan gekend zijn als expert in het vervaardigen van industriële rol- en walsbekledingen, de afdeling elastomeeronderdelen moet daar niet voor onderdoen. Toch werd deze tak wat onderbelicht op de corporate website. Met een aparte website moest deze afdeling meer exposure krijgen en de marketing afdeling toelaten deze dienstverlening beter in de markt te zetten.

rectangle2 1578649953
rectangle3 1578649954

Aantrekkelijke foto’s die voor zich spreken

Om de website een onweerstaanbare aantrekkingskracht te geven, werd deze voorzien van krachtige fotografie. Om de nodige herkenbaarheid te garanderen werd de visuele identiteit van de corporate website doorgetrokken, maar wel voorzien van heel wat eigen accenten en een originele dynamiek.

Na de bouw van onze corporate website hebben we zonder twijfelen ook deze website bij BOA laten ontwikkelen. Ze voelen ons als klant perfect aan en hebben opnieuw al onze verwachtingen waargemaakt.

Thierry P., Marketing Manager, Hannecard Group

hannecard elastomer long2

Van super technisch naar onweerstaanbaar

Een industrieel product sexy maken? Niet evident! En toch, met een leuke manier van studiofotografie konden we heel wat leuke elementen uitlichten. Door te spelen met het licht en verschillende opstellingen, werden de foto’s en bijgevolg de hele site tot leven gewekt. Een resultaat om trots op te zijn en reken maar dat de marketing er kon op verder bouwen. Neem alvast zelf een kijkje op hannecardparts.com.

Bekijk
Versleep