Website met fotografie voor Domo Fusion Grass

Domo Fusion Grass

Expert in performante kunstgrassystemen

Domo® Sports Grass is een wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen en staat borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Domo® is over de ganse wereld verantwoordelijk voor meer dan 80 miljoen m2 kunstgras voor multifunctionele sporttoepassingen. Een state-of-the-art productie-infrastructuur en een continue kwaliteitscontrole maken van Domo® Sports Grass de toonaangevende kunstgras speler op de markt.

domo fusion 1
domo fusion 2

Doel

Voor de website van hun nieuw merk Fusion Grass kwam Domo® bij BOA aankloppen. De voordelen van het nieuwe gras duidelijk in de kijker zetten en voetbalclubs overtuigen van de voordelen, waren de glasheldere doelstellingen. Dit op een duidelijke en innovatieve manier, zonder dat de technische voordelen naar het achterplan verdwenen.

domo fusion 3

Een perfecte match

In onze fotostudio zorgde we voor een uitgebreide fotoreportage van het Domo® Fusion grass. Een dynamische banner op de homepage onderstreepte perfect de dynamiek en de vooruitstrevendheid van het gras.

Alle troeven uitspelen

Het resultaat mocht er zijn. Met een innovatieve website werden de troeven van het gras duidelijk naar voren geschoven. Een intuïtieve navigatie loodst de bezoeker snel naar de gepaste informatie, terwijl deze steeds het gevoel heeft de touwtjes in handen te hebben. Reken maar dat domofusiongrass.com scoort!

domo fusion 4
Bekijk
Versleep