Productwebsite voor het merk Shinnoki

Shinnoki

Prefinished wood panels

Decospan, de Europese marktleider in gefineerd hout, is al sinds 2009 een trouwe klant van BOA. In de loop der jaren mochten we al heel wat websites voor verschillende merken voor hun uitwerken. Met Shinnoki brengen ze een populair merk op de markt, dat kant-en-klare gefineerde meubelpanelen met een hoge afwerkingsgraad omvat, op maat van architecten en meubelmakers.

small

Doel

De dynamiek en stijl van de fraai vormgegeven brochure, vertalen naar een gebruiksvriendelijke, stijlvolle website. Een website waar zowel architecten, installateurs en meubelmakers zich in kunnen vinden en de nodige informatie opzoeken. Een evenwichtsoefening tussen sfeer en informatie, waar we met plezier mee aan de slag gingen.

big

Een aangename online ervaring

De luchtige en stijlvolle vormgeving niet verloren laten gaan, was een belangrijk aandachtspunt. Om de samenhang te versterken werden herkenbare elementen, subtiele overgangen en animaties op maat voorzien.

Een vlotte navigatie zorgt voor een aangename ervaring, waardoor er makkelijk van sfeerbeelden naar meer technische informatie geswitcht kan worden. De FAQ- en downloadpagina's staan dan weer garant voor het overbrengen van alle gedetailleerde informatie die de installateur of architect nodig kan hebben.

Onze verwachtingen zijn altijd torenhoog, maar BOA weet die steeds adequaat in te vullen.

Wouter Polfliet, Brand Manager, Decospan

big2

Animaties zorgen voor helderheid

Omdat beelden meer verduidelijken dan woorden alleen, kozen we ervoor om op shinnoki.com sommige productdetails van leuke animaties te voorzien. Zo wordt in één oogopslag duidelijk dat een gefineerde plaat, enkel- of dubbelzijdig van dezelfde kwaliteit fineerhout is voorzien. In één animatie ziet men zowel de voor- als achterzijde van de meubelplaat, waardoor het type plaat meteen duidelijk is

Dealer locator op maat

Eens de keuze gemaakt, moet er vlot besteld kunnen worden. De handige dealer locator geeft meteen een helder beeld van waar de verschillende verdelers en winkelpunten zich bevinden en alle contactgegevens.

big3

Bijna 10 jaar een plezier om voor te werken

Decospan is één van die klanten om te koesteren. In 2009 startten we ons eerste project samen, de website van Par-ky fineerparket. Sindsdien bouwen we op gezette tijden websites voor hun nieuwe merken. We voelen elkaar intussen uitstekend aan. Enkele websites die we recent voor hen realiseerden: decospan.com, astratadecospan.com, nordusdecospan.com, querkusdecospan.com, par-ky.com.

Bekijk
Versleep