Restyling website Corex Group

Corex Group

Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website

Corex Group, producent van kartonnen tubes, is actief over de hele wereld. Enkele jaren terug bouwden we voor hen een nieuwe website. Na het overnemen van de groep Corenso in 2019, werd een nieuwe huisstijl in gebruik genomen. Ook de website diende gerestyled en aangepast te worden. Een opdracht die we met veel plezier op ons namen.

corex tablet
corex rollen sfeer

Doel

Niet enkel grafisch, maar ook structureel werden er heel wat aanpassingen doorgevoerd. Gezien het feit dat de overgang van Corenso naar Corex zo soepel mogelijk diende te verlopen, was ook de website een belangrijk communicatiekanaal.

Teams die de krachten bundelen

Nadat we in 2014 al een eerste site voor Corex mochten bouwen, klopte het bedrijf na de overname van Corenso opnieuw aan. Twee internationale partners die samensmelten daar komt heel wat bij kijken en de site was daar een belangrijk onderdeel van.

Het nauwe time frame waarin de website online moest was een bijkomende uitdaging. Een tijdige lancering was prioritair. Door de vlotte samenwerking tussen ons team en Corex werd de website gelijktijdig met de nieuwe branding gelanceerd. Een sterk staaltje werken onder hoge druk!

corex laptop 3 wide

BOA ondersteunt ons met creatieve oplossingen, het beheer van onze website en digitale toepassingen waaronder hun touchwall applicatie. De directe communicatielijnen en de bereidheid om steeds de extra stap te zetten, hoe kort de deadline soms ook mag zijn, maakt van hen een partner met wie we graag samenwerken.

Roel Verbinnen, Global Account & Marketing Director, Corex Holding

Op het gevoel door het aanbod

Ter ondersteuning van het sales ontwikkelden we een applicatie op maat. Deze applicatie, die het volledige productengamma op een aantrekkelijke manier presenteert, werd gebouwd voor een Touchwall. Op dit grote touchscreen kan de bezoeker zelf door het aanbod scrollen en makkelijk contactgegevens achterlaten.

Bekijk
Versleep