Tutorial video voor Solidor Structusol terrasdrager

Solidor Structusol

Instructional voor Structusol

Solidor is als producent van rubber- en kunststof onderdelen voornamelijk bekend om zijn verplaatsbare terrasdragers. Als buur van BOA zijn ze al sinds 2014 kind aan huis, het voordeel van een straat verder te zitten. Wat begon met het bouwen van een website op maat, monde uit in meerdere projecten. Een shoot, een video of een webapplicatie? We realiseerden het al voor dit topbedrijf. Om hun installateurs het leven makkelijker te maken, werden we gevraagd een installatie video te maken.

Doel

Een duidelijke video/tutorial over het nieuwe Structusol product, moest de installateurs vertrouwd maken het product en de installatie. Vervolgens moest deze video naadloos geïntegreerd worden op de website en heel wat andere media.

Een tutorial die blijft hangen

Na het uitwerken van een script werd een ervaren installateur - die vertrouwd was met het product - in huis gehaald en konden de opnames starten. In onze studio werd een witte ruimte geïnstalleerd, zodat tegen deze neutrale achtergrond de uitleg gemonteerd kon worden. De professionele montage, het aanstekelijk deuntje en de dynamische teksten, zorgden voor een vloeiend geheel en een video die aangenaam was om kijken.

Gebruiksgemak is voor ons erg belangrijk. Het is onze plicht om onze klanten op alle mogelijke vlakken te ondersteunen. BOA begrijpt dit als geen ander en weet dit steeds opnieuw te vertalen, ongeacht het gewenste medium.

Henri Dejans, Business Developer, Solidor

solidor app tablet mockup

Installateurs voorzien van tools die het verschil maken

Bij Solidor hebben ze het goed begrepen. Ze ondersteunen hun afnemers en installateurs met alle mogelijke tools om uit te blinken en de verkoop te stimuleren. Zo ontwikkelden we al een webapplicatie op maat, waarmee het exacte aantal terrasdragers berekend kan worden die nodig zijn. Een super handige tool, waarbij slechts enkele gegevens nodig zijn om tot een heldere berekening te komen van het aantal producten en accessoires. Een glasheldere visualisatie van de verschillende stukken, komt er als toemaatje bovenop. Moeten we nog benadrukken dat de installateurs Solidor op handen dragen?

Bekijk
Versleep