Productfotografie Modular verlichting

Modular

Architectural lighting with an attitude

Het Belgische Modular Lighting Instruments verovert al sinds 1980 de wereld met toonaangevende high-end architecturale verlichting, waarbij creativiteit en technologie elkaar in evenwicht houden. Bij BOA zijn we vereerd al 20 jaar te kunnen bijdragen aan dit succes. Gedurende deze periode staan we immers in voor de productfotografie van het merk. Een langdurige samenwerking die meteen onderstreept dat we elkaar perfect aanvoelen.

pista opstelling 15 02
lens thimble detial 04

Doel

Voor de launch van het nieuwe productengamma 2019, werd opnieuw beroep gedaan op de fotografen en de studio van BOA. Locatiefotografie werd gecombineerd met werk in de studio, om zo tot een optimale mix en beleving te komen.

modu sint n 2018 005
mocu loc 2018 hor edeg 2018 01

Op zoek naar het licht

Onze fotografen gingen op meerdere locaties aan de slag. Terwijl in de studio de producten zo werden opgenomen, dat ze perfect in de locatiefoto’s gemonteerd konden worden. Een sterk staaltje vakwerk met oog voor detail en compositie.

flat moon susp a
flat moon susp b

Monteren voor gevorderden

Licht, dynamisme, sfeer en een eigentijdse vibe: stuk voor stuk aspecten die uit de foto’s naar voren moesten komen. Door te spelen met licht, schaduwen, de omgeving en de positionering, kwamen we tot een uitgelezen selectie aan beelden, die het productengamma deden opleven. Locatiefotografie, Photoshop en studiofotografie vormden hier de perfecte combinatie en zorgden voor een verbluffend resultaat.

Bekijk
Versleep