Fotografie Nobody handtassen

Nobody

Nobody, zeker geen nobody

Wie op zoek is naar een handtas die Belgisch vakmanschap en de beste materialen combineert, komt al snel uit bij handtassenmerk Nobody. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk kwam aankloppen voor een webshop, kwamen we uit bij een complete e-commerce website, inclusief campagnefotografie voor de handtassen.

lb8 1259 cmyk
lb8 1588 cmyk

Doel

Een e-commerce site is pas compleet met aantrekkelijke beelden. Per seizoen schoten we de campagnebeelden, die zowel op de website als in alle andere communicatie gebruikt worden.

nobody wintercollectie 2019 1g3a4360
nobody wintercollectie 2019 1g3a4584
nobody wintercollectie 2019 1g3a4733

BOA, een partner voor alle seizoenen

Ondertussen zijn we drie seizoenen verder en blijven we de campagneshoots voor onze rekening nemen, seizoen na seizoen. Wat begint met een conceptbepaling mondt uit in een fantastisch resultaat. Nieuwe locaties, de selectie van modellen en de styling door onze stylistes: wij regelen de shoot van A tot Z. De website? Die evolueert mee met de foto’s! Bovendien komen de geschoten beelden ook op de sociale media en pronken ze in heel wat magazines.

Altijd een vlotte samenwerking met BOA. Sinds ons eerste project in 2017 zijn ze onze vaste partner voor alle marketing, social media en webdesign toepassingen.

Gaetan Dont, Zaakvoerder, Nobody

1g3a7394
lb8 1017
1g3a7512
1g3a6986

Het online walhalla van de handtas

Hoewel de Nobody handtassen bij heel wat retailers in Vlaanderen verkrijgbaar zijn, was een e-commerce website onmisbaar. Een strak en stijlvol exemplaar, net zoals de handtassen. Het aantal verschillende types handtassen op deze shop is enorm. Er ging een nieuwe wereld open voor onze mannelijke medewerkers binnen BOA. Met een praktische zoekfilter vinden dames gemakkelijk hun favoriete exemplaar en de aankoop werd zo makkelijk mogelijk gemaakt. BOA als perfect stijladviseur!

nobody long2 ok
Bekijk
Versleep