B2B e-commerce website Fermette

Fermette

Over een ‘smaakvolle’ website gesproken

Fermette is als toonaangevende Belgische leverancier al jaren een referentie op het vlak van vleeswaren, kazen en verse bereide gerechten aan retailers. Innoveren zit daarbij in hun DNA. Zowel de producten als bedrijfsprocessen zijn steeds helemaal mee en een smaakvolle, vooruitstrevende B2B-webshop mocht dan ook niet ontbreken. Een opdracht waar BOA van smult!

fermette long

Doel

Fermette zocht een partner om een op maat gemaakt klantenplatform te creëren en te koppelen aan het bestaande ERP-systeem. Naast het publieke gedeelte, werd er dus ook een beveiligd gedeelte ontwikkeld, waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen en opvolging.

fermette rectangle2
fermette rectangle4

BOA koppelt meesterlijk

De bestaande website en het e-commerceplatform waren enigszins verouderd en beide werden dan ook grondig aangepakt. De nieuwe website werd als eerste gelanceerd, waarbij het bestaande e-commerceplatform nog even dienst deed. Het state of the art klantenportaal ‘MyFermette’ volgde enige tijd later. Dit zeer specifieke systeem draait op Microsoft Azure en de specifieke kennis van BOA in het koppelen van CRM- en ERP-systemen kwam in deze samenwerking perfect tot zijn recht. Beide teams vonden elkaar blindelings, waardoor het hele traject in een minimum aan tijd werd afgerond.

In het digitale tijdperk is het belangrijk om onze klanten een transparante, mooie en efficiënte ingang tot ons bedrijf te bieden. BOA heeft dit verwezenlijkt en zoekt mee naar technische en commerciële nieuwigheden op dit vlak.

Bart De Rammelaere, IT Project Manager, Fermette

fermette rectangle
fermette rectangle3
Bekijk
Versleep