Webshop online apotheek Pazzox

Pazzox

Uw Belgische online apotheek

Pazzox is een door de FAGG erkende Belgische apotheek die meer dan 40.000 producten aanbiedt. Alle producten zijn van toonaangevende merken en worden verkocht aan scherpe prijzen. Deze online apotheek geeft advies op maat en heeft een ruim assortiment verzorgingsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen. De slogan “Uw gezondheid, onze zorg!”, maken ze elke dag opnieuw waar.

thumb4
pazzox thumb2b

Doel

De ambitieuze groeiplannen ondersteunen met een volledige communicatiemix, zodat dit e-commerce platform in geen tijd tot de toonaangevende spelers in Europa behoort.

Gebruiksvriendelijke webshop

BOA stond in voor een duidelijke en gemakkelijk te raadplegen webshop. De website werd zo ontworpen dat de vooropgestelde doelgroepen er makkelijk mee overweg kunnen. De producten worden gesynchroniseerd met een extern PIM-systeem. Een op maat geschreven zoekmotor diept snel de gezochte producten op, waarna op een eenvoudige manier besteld kan worden. Indien de gebruiker specifieke vragen heeft, kan er altijd contact opgenomen worden via een online chat module.

front view scene2 1580222448

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met BOA. Ze hebben heel veel expertise in het bouwen van webshops en denken niet alleen technisch, maar ook commercieel mee met de klant.

Ward Cecat, CDO, Pazzox

Nauwe samenwerking

Dagelijks sleutelen we verder aan de online apotheek van Pazzox, om deze zowel op technisch als strategisch vlak, af te stemmen op de wensen van de klanten. In nauwe samenwerking met het team van Pazzox, zorgen we door middel van advertenties, waardevolle content, nieuwe features en ga zo maar door, voor een optimaal resultaat. De webshop top of mind krijgen en houden bij het grote publiek, daar streven we naar.

Bekijk
Versleep