Rebranding Ardeca Lubricants

Ardeca

Service is in our nature

Vroman NV, het bedrijf achter Ardeca Lubricants, brengt een uitgebreid assortiment smeermiddelen op de Belgische markt. Het brede assortiment en de snelle levering, zorgen voor een gemengd en groeiend cliënteel, zowel nationaal als internationaal. Via distributeurs worden de smeermiddelen ook aangeboden in Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

ardeca 2000x1110px

Doel

De smeermiddelen in verschillende verpakkingsformaten van nieuwe labels voorzien, in lijn met het eerder gemaakte logo, dat was de vraag die we bij BOA gesteld kregen. Het logo moest daarbij centraal staan op de verpakking om een optimale merkbekendheid te garanderen. Iets om mee aan de slag te gaan!

ardeca 2000x1320px
ardeca 2000x1320px2

Vertrouwd stoer

Vertrekkend vanuit het logo, werd de volledige verpakkingslijn van het merk Ardeca vorm gegeven. Van de verpakking van 1 liter, tot vaten van 210 liter: geen enkel product werd overgeslagen. De branding moest vertrouwen uitstralen, maar dan wel met een vleugje stoerheid. Met carbon als basis werd een glasheldere uitstraling en duidelijke lijn in de productcategorieën uitgetekend.

Zeer leuke samenwerking met een jong en dynamisch team vol goede en originele ideeën! BOA denkt ruim én ontwerpt subliem, in functie van ons bedrijf en onze ‘leefwereld’.

Arne Vandecasteele, General Manager, Vroman

ardeca 2019 04 5 1586506873

De branding tot leven gewekt

Naast de verpakkingen, werd ook de website door BOA van een nieuw jasje voorzien. Een leuke video-animatie brengt de branding tot leven en zet het merk Ardeca op een pittige manier neer.

Bekijk
Versleep