Magazine Luxury Leads

Luxury Leads

Een exclusief magazine

Luxury Leads dat is een bundeling aan luxeproducten die op een stijlvolle manier zowel online als in een high-end gedrukt magazine worden aangeboden. Een unieke selectie aan exclusieve producten zoals vastgoed, wagens en boten op een prachtige manier weergegeven.

ll 2000x1110px 1588599416

Doel

Twee keer per jaar pakt Luxury Leads uit met een fraai vormgegeven magazine met daarin een ruime selectie aan luxeproducten. Deze producten volledig tot hun recht laten komen en ze op een stijlvolle en uniforme manier bundelen en presenteren in het magazine, was de opdracht waarmee BOA aan de slag mocht.

ll 2000x1320px 1588599418
ll 2000x1320px2 1588772165

Nog net iets luxueuzer

Vertrekkende vanuit het bestaande magazine werd het blad door BOA verder verfijnd. Met enkele kleine tweaks, zoals het aanpassen van de lettertypes, kreeg het geheel een nog net iets stijlvollere uitstraling. Uiteraard werd daarbij rekening gehouden met het doelpubliek en met het luxueuze gamma aan producten die in het magazine aan bod komen.

Als veeleisend uitgever zijn we meer dan tevreden over de persoonlijke samenwerking met BOA. Het oog voor detail en het aanvoelen hetgeen de klant wenst is een enorme meerwaarde voor ons.

Michael Deroose, Zaakvoerder, Luxury Leads

ll 2000x1110px2

Een media kit die scoort

Bij BOA namen we niet enkel het magazine onder handen, ook de media kit werd onder de loep genomen en kreeg een nieuwe lay-out. Deze ligt qua look & feel naadloos in lijn met het magazine, zorgt voor een onvergetelijke eerste indruk, speelt de troeven optimaal uit en maakt de verkoop van ruimte in het magazine, een heel stuk makkelijker. Een media kit die zijn meerwaarde bewijst!

Bekijk
Versleep