Hotel T

Hotel T!

In juli 2023 opende Hotel T als een boetiekhotel in Waregem met een visie. Eigenares Tine Van Canneyt creëerde een tijdloze setting met een uitmuntende service en dito faciliteiten. Het team van Hotel T streeft naar een gastvrije en informele uitstraling zodat zowel lokale als internationale gasten zich meteen thuis voelen. BOA creative agency kreeg de verantwoordelijkheid om de volledige branding van dit horeca-project uit te werken.

hotelt naamkaartje 1708337274

Strategie

De experten van BOA organiseerden creatieve en strategische workshops om de brandarchetypen voor het hotel en de bar te bepalen. Op die manier kreeg het hotel de stempel van ‘Lover’ archetype, gericht op het creëren van relaties en op het opwekken van emoties.

Het streven om anderen speciaal te laten voelen is terug te vinden in de diep rode, roze en gouden kleuren. De bar van Hotel T kreeg dan weer het ‘Magician’ archetype, dat dromen wil waarmaken en bijzondere dingen wil creëren.Bovendien had het hotel een betrouwbare partner nodig voor de creatie van content die de essentie van het hotel vastlegde.

BOA nam de verantwoordelijkheid op zich voor de sfeervolle fotografie en videoproductie, die vervolgens werden geïntegreerd op de hotelwebsite die volledig werd ontwikkeld door BOA. Hierdoor kreeg de website een intrigerende visuele dimensie die perfect de unieke ambiance van Hotel T weerspiegelt.

hotelt briefpapier 1708337273
hotelt meetingruimte
hotelt tas

Uitwerking

De naam Hotel T verwijst niet alleen naar oprichtster Tine, maar ook naar verbindende ervaringen als thuiskomen, tafelen, toasten en tijd voor zaken. Al deze ontspannende én professionele momenten moeten bovendien een totaalbeleving worden. 

hotelt totebag 1708337277
hotelt slaapkamer 1708337272

Het logo straalt elegantie uit en benadrukt de kenmerkende boetiekstijl. Het verfijnde embleem is dan weer geïnspireerd op de letter ‘t’ en de opvallende architectuur van de hotelvoordeur.

hotelt eetzaal
hotelt onderlegger 1708337280

Aan de hand van deze basis werd een warme huisstijl ontwikkeld die doorgetrokken werd in de krachtige fotografie, zachte video en de sierlijke website met gebruiksvriendelijk reserveringssysteem.

hotelt iphone 1708337271
Bekijk
Versleep