Gondella

Gondella

Wie is gondella?

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Gondella winkelinrichtingen die zorgen voor een buitengewone ervaring als klant. Met innovatieve retailoplossingen en verregaande services wil Gondella actief en duurzaam bijdragen aan de rendabiliteit van hun internationale klanten. Als familiebedrijf blijven ze evenwel trouw aan hun authentieke waarden. 

Doel

Om het merk Gondella fris en eigentijds in de markt te zetten werd het team van BOA gekozen om hun volledige branding en huisstijl opnieuw uit te denken. Alles start natuurlijk met het logo en de baseline waarna alle andere marketingtools een opfrisbeurt kregen. 

Als basis van het logo kwamen we al snel uit bij de eindeloze én tijdloze combinaties van Gondella’s systemen. Deze basiselementen -denk aan cirkels en balken- werden geïntegreerd in het logo. Het resultaat is een frisse interpretatie die het klassieke logo alle eer aandoet. 

gondella layout website mockups
gondella layout website mockups2 1682426494
gondella layout website mockups3
gondella layout website mockups4
gondella layout website mockups5
gondella layout website mockups6
gondella layout website mockups7 1682426480

Baseline

Om het helemaal af te maken, worden die woorden gecombineerd met een basiselement uit het logo dat hier als smiley ingezet wordt. Check vooral de schrijfwijze van de ‘G’. Het zijn twee vliegen in één klap: Gondella zorgt voor doordachte eenvoud én daardoor ook voor een glimlach bij hun klanten.

gondella layout website mockups9
gondella layout website mockups8 1682426497

Uitwerking

Aan de hand van de stijl van het nieuwe logo en de baseline werd een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Die werd meteen toegepast op de overzichtelijke en functionele website (www.gondella.com). Meteen werden ook drie brochures uitgewerkt, eentje per systeem/sector. Om het helemaal af te maken is het prachtig werk van BOA ook te spotten op het wagenpark en in de beursstanden van Gondella. 

gondella layout website mockups10
gondella layout website mockups11
gondella layout website mockups12
Bekijk
Versleep